Dani Oțil, curs gratuit de „public speaking“ pentru tinerii reșițeni

dani otil e1676109942502

Ieri, la Reșița, a avut loc cel de al treilea seminar gratuit din cadrul proiectului „YoungPreneur“, organizat de Cristi Onețiu, Primăria Reșița și UBB Reșița. De această dată, tinerii reșițeni au avut ocazia să se întâlnească cu Dani Oțil, care a vorbit cu aceștia despre secretele vorbitului în public.

Cunoscutul prezentator de televiziune spune că a venit la Reșița în urma unei provocări lansate de Cristian Onețiu. Omul de afaceri reșițean a cerut tinerilor să realizeze un material video în care să dea tag persoanei cu care și-ar dori să stea de vorbă. Dani Oțil precizează că a fost impresionat de numărul mare al tinerilor care, de fapt, l-au invitat acasă.

„Așteptam de ceva vreme invitația asta. Am învățat destul de multe de pe băncile școlii din Reșița și mare parte din cultura mea de bază, nu cea profesională de acum, își are obârșia lângă Reșița. Așa că am venit să dau puțin și înapoi. ,Încerc să îi fac pe studenți să treacă mai repede peste tracul, pe care îl ai în general, când trebuie să vorbești în fața unor oameni. Asta le va folosi, sper eu, nu numai când o să fie patroni, ci și în săptămânile următoare poate chiar în sesiune sau când trebuie să prezinte un proiect în fața școlii. Eu sunt un om direct, nu umblu cu lucruri teoretice, aici discutăm, practic. Va fi o treabă destul de interactivă, o să ne și jucăm și o să creadă că fac stand-up comedy, dar va fi o surpriză, chiar o să aibă de notat răspuns la niște întrebări și la final chiar o să ne jucăm împreună“, a declarat Oțil.

Programul „YoungPRENEUR”, inițiat de Cristian Onețiu, în parteneriat cu Primăria Reșița, împreună cu Centrul Universitar al Universității Babeș-Bolyai din Reșița și Agenția de Dezvoltare Regională Vest a fost lansat anul trecut, în luna decembrie. Este un program derulat în premieră la Reșița, adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 23 de ani, tineri care pe lângă cunoștiințele și informațiile pe care le pot acumula în workshopurile și cursurile gratuite derulate de experți în educație financiară, mentori, antreprenori, au și posibilitatea de a câștiga premii în bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − four =