Dan Alexa a mai chemat un prieten! Cine îi va sta alături în noul proiect de la Politehnica Timişoara

patronul de la Roberto

Noul manager general al clubului ASU Politehnica Timişoara, caransebeşeanul Dan Alexa, va avea alături un sponsor dispus să pună umărul la efortul financiar pe care gruparea alb-violetă îl va face în viitorul sezon. La prima sa conferinţă de presă, Alexa a precizat că este vorba despre un prieten, tot caransebeşean, care va suporta o parte a cheltuielilor pentru salarii şi taxe. Identitatea noului sponsor nu a fost deocamdată dezvăluită, dar Liga2.ro anunţă că a a aflat despre cine este vorba. Potrivit publicaţiei menţionate, noul sponsor al Politehnicii ar fi omul de afaceri Petrişor Oprean, născut în 1974 la Caransebeş, absolvent de Drept la Universitatea de Vest din Timişoara. Oprean locuieşte acum în capitală, dar are în continuare mai multe afaceri în Banat.

Din informaţiile prezentate de Liga2.ro, Oprean este patronul pizzeriei Roberto din Caransebeș, fapt consemnat și pe contul său de Facebook, dar ar deține și o pensiune pe Muntele Mic. Oprean are un băiat care joacă și el fotbal, la nivel juvenil. Se pare că tatăl său ar sponsoriza și clubul bucureştean unde e legitimat juniorul.

Deşi Oprean e un om de afaceri de succes, e totuşi greu de crezut că ar putea asigura de unul singur bugetul de salarii al ASU Poli. Se naşte aşadar întrebarea firească dacă Oprean e singurul care sprijină clubul. Oricum, Dan Alexa a spus că atunci când va dori să fie cunoscut, prietenul său se va prezenta singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 2 =