Liliana Dragomir, locul 5 la Semimaratonul de la Zagreb!

Liliana Dragomir la Zagreb

Atleta caransebeşeană Liliana Dragomir s-a numărat printre fruntaşele Semimaratonului din Croaţia! Capitala acestei ţări a găzduit duminică, 23 august, cea de-a IX-a ediţie a Semimaratonului Balcanic, care s-a desfăşurat în paralel cu Semimaratonul Internaţional Zagreb 21K. La startul unei competiţii de o anvergură deosebită s-au aliniat atleţi de top din nouă ţări balcanice şi peste 800 de concurenţi participanţi în competiţia de masă!

Liliana Dragomir, sportivă pregătită şi însoţită de soţul ei, Călin Mihai Dragomir, a reuşit să încheie cursa pe un onorant loc 5, cu un nou personal-best pe această distanţă: o oră, 15 minute şi 38 de secunde. De asemenea, talentata atletă legitimată la CSM Reşiţa a punctat în ierarhia pe ţări, România clasându-se pe locul 4 la feminin.

Competiţia din Croaţia s-a desfăşurat în bune condiţii, organizatorii insistând pe respectarea măsurilor impuse pe timp de pandemie. Toţi atleţii au purtat mască până la linia de start şi le-au putut da jos în momentul începerii cursei.

Semimaratonul de la Zagreb fusese programat iniţial pe 13 martie 2020, dar competiţia a fost reprogramată din cauza problemelor create de pandemia de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 3 =