D.R.D.P. Timișoara a desemnat câștigătorul pentru lucrările la un pod din Răcăşdia

muncitori

În urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timișoara a desemnat câștigătorul pentru trei contracte de întreținere periodică a trei poduri situate pe drumuri naționale din județele Caraș-Severin şi Timiş. În judeţul nostru este vorba despre execuția lucrărilor de întreținere periodică, prestări servicii de proiectare (faza PTh) şi Asistenţă tehnică la obiectivul „Pod pe DN57 km 144+800 peste pârâul Răcășdia la Răcășdia”. Proiectul are o valoare de 1.666.856,04, ofertantul desemnat câștigător fiind PORR Construct.

„Lucrările care vor fi executate la infrastructura și la suprastructura podurilor au scopul de a spori condițiile de siguranță a traficului. Sursele de finanțare pentru cele investiții sunt din venituri proprii și transferuri de la bugetul de stat pentru activitatea de întreținere. După finalizarea proiectelor tehnice, execuția lucrărilor este estimată a începe, succesiv, din luna iunie 2022“, au declarat cei din cadrul DRPD Timişoara.

Pentru judeţul Timiş, acelaşi ofertant va executa lucrări de întreținere periodică, prestări servicii de proiectare (faza PTh) şi Asistenţă tehnică la obiectivul „Pod pe DN 59 km 23+073 peste pârâul Timișul Mort la Jebel”, cu prețul de 1.254.531,85 lei plus TVA şi lucrări de întreținere periodică, prestări servicii de proiectare (faza PTh) şi Asistenţă tehnică la obiectivul „Pod pe DN 59 km 48+391 peste râul Bârzava la Denta”, proiect cu o valoare de 1.850.261,77 lei plus TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 1 =