Cristi Bobar: „Ne-a lipsit ceea ce am avut miercuri, acasă: norocul“

CRISTI

Etapa a 13-a a Ligii a II-a la Fotbal a fost una cu ghinion pentru CSM Reşiţa. Echipa antrenată de Leo Doană a pierdut în faţa celor de la Metaloglobus Bucureşti, printr-un gol înscris în primul minut al prelungirilor. Durerea oaspeţilor este cu atât mai mare, cu cât înfrângerea a venit în urma transformării unei lovituri de pedeapsă. Arbitrul de centru a considerat că la un duel umăr la umăr în careul reşiţean, Acka l-a jenat pe atacantul gazdelor şi a arătat punctul cu var, Herea transformând penalty-ul şi aducând victoria bucureştenilor.

Meciul s-a disputat pe teren sintetic, cele două reprize fiind diametral opuse. În prima au dominat gazdele, iar în partea a doua Reşiţa a echilibrat jocul, insuficient însă pentru a obţine măcar o remiză.

„Jucătorii au alergat foarte mult, cu multă dăruire. Nu am fi meritat victoria, dar un egal ne-a fost la îndemână. Aşa este în fotbal, nu pot să le reproşez ceva jucătorilor. În meciul de astăzi, ne-a lipsit ceea ce am avut miercuri, acasă cu Gloria Buzău: norocul“, ne-a mărturisit mâhnit preşedintele grupării din Valea Domanului, Cristi Bobar.

CSM Reşiţa: Zimmermann – Acka, Ehmann, Vasiu, Vădrariu – Săulescu  (Breşneni), Cristea, Danci, Dat (Lazăr) – Daniel Ene (Poiană), Coman.

Alte rezultate:

Gloria Buzău  – Vitorul Pandurii Tg. Jiu    0-0

Dunărea Călăraşi – Turris Tr. Măgurele    3-2

Sportul Snagov – Pandurii Tg. Jiu              3-2

Petrolul Ploieşti – Concordia Chiajna        3-0

După 13 etape, CSM Reşiţa ocupă locul 13 cu 15 puncte, dar ar putea fi egalată de echipa aflată în prezent pe primul loc retrogradabil, în cazul în care Ripensia va învinge mâine, acasă, pe Daco-Getica.