Restanţa CSM Reşiţa – Concordia Chiajna, de azi pe mâine!

CSMR 6

Partida dintre divizionarele secunde CSM Reşiţa şi Concordia Chiajna, meci restant din etapa a 10-a, ar fi trebuit să se dispute astăzi, de la ora 14.00, pe arena „Mircea Chivu” din Valea Domanului. Pregătirile reşiţenilor au fost însă date peste cap de o decizie a Federaţiei, care a informat pe site-ul oficial că meciul se amână cu 24 de ore! CSM Reşiţa se conformează, spune preşedintele Cristian Bobar, care recunoaşte totuşi că hotărârea îi pune pe rosso-neri într-o situaţie foarte dificilă.

„Noutăţile sunt cele care sunt afişate pe site-ul Federaţiei: s-a amânat jocul pentru mâine la ora 14.00. Trebuie să respectăm programul şi să jucăm. Ne va fi foarte, foarte greu, pentru că avem un joc important şi sâmbătă. Jucăm practic cu o zi de pauză, ceea ce este foarte dificil, mai ales că mulţi jucători sunt după COVID, dar asta este. Fotbaliştii trebuie să se motiveze, să joace, să câştigăm. Şi mâine, şi în continuare. Avem nevoie de puncte. Încă o dată spun, nu vreau să găsim scuze. Suntem datori să nu pierdem acasă, pentru că am început rău. Suntem supăraţi, dar nu vreau să găsim scuze. Absolut deloc”, a spus şeful din Valea Domanului.

Prin urmare, întâlnirea CSM Reşiţa – Concordia Chiajna va avea loc mâine, 12 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul din Valea Domanului. Rosso-nerii vor avea apoi o singură zi de pauză înaintea confruntării cu Universitatea Cluj, care este programată sâmbătă, în cadrul etapei a 12-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

18 − seven =