Contractul pentru serviciile de operare a bacului de la Moldova Nouă a fost reziliat

bac

Luna trecută, reprezentanții Consiliului Județean Caraș-Severin anunțau că au semnat contractul de concesiune Servicii de operare a bacului de trecere tip catamaran de la Moldova Nouă. Ieri, Romeo Dunca, președintele CJ a venit a declarat că acest contract a fost reziliat.

„Din păcate contractul cu operarea bacului la Moldova Nouă a fost reziliat. Culpa nu ne aparține și vom face totul pentru a repune de urgență, începând cu joi, licitația pe rol. Pentru a nu lasă loc de interpretări, sprijinul promis de CJ operatorului care a semnat deja contractul a fost maxim și în limita legii“,a precizat Dunca.

La momentul semnării contractului, Eugen Băleanu, reprezentantul firmei Banat Network declara că există șanse ca la data de 1 iunie să fie reluate cursele regulate: „Avem câteva propuneri pentru a optimiza acest serviciu și sper să avem concursul CJ și a domnului președinte Dunca, ca Moldova Nouă să devină centru turistic local și chiar județean. Sunt câteva lucuri de făcut, pe care CJ sper să și le asume, și Primăria Moldova Nouă, cu ajutorul domnului primar Chisăliță, iar toate aceste optimizări pot conduce la funcționarea acestui bac“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 4 =