Contractele cu furnizorii de servicii medicale s-au semnat fără probleme în Caraş-Severin

medic familie

Casa Judeţeană de Asugurări de Sănătate Caraş-Severin anunţă faptul că în urmă cu câteva zile în urmă s-au finalizat etapele contractării cu furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale. „Putem spune că am încheiat cu succes o contractare care a adus și o premieră în procedura propriu-zisă, în sensul că s-au prelungit normele de aplicare a contractului-cadru doi ani consecutivi. Din prima zi a lunii august a.c. se asigură continuitatea ce ceea ce înseamnă componentele amintite”, a precizat președintele-director general al CJAS Caraș-Severin, dr. Gheorghe Stoichescu.

Prevederile contractuale existente sunt valabile și în continuare, până pe data de 31 decembrie 2019. „Nu au fost aduse modificări substanțiale în ceea ce privește normele de aplicare a contractului – cadru și, cu mici deosebiri, nici în ceea ce privește furnizorii nu sunt schimbări. Spre exemplu, doar nouă noi furnizori de dispozitive medicale au solicitat intrarea în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin”, a adăugat dr. Stoichescu.

De asemenea, au fost programate întâlniri cu furnizorii aflați în contract, pentru eliminarea unor eventuale sincope în ceea ce privește procedurile de lucru apărute în practica medicală și armonizarea cu prevederile normative apărute pe parcursul derulării contractelor.