În Caraș-Severin, doar nouă medici de familie și-au arătat interesul pentru a-și vaccina anti-COVID-19 pacienții

vaccinare doctori Caransebes

În urma consultărilor făcute de Direcția de Sănătate Caraș-Severin, s-a constatat că doar nouă medici de familie și-au manifestat intenția de a fi integrați în procesul de vaccinare anti-Covid 19. DSP Caraș-Severin a trimis recent către aceștia o adresă prin care sunt precizate instrucțiunile Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, în legatură cu vaccinarea. Ulterior se vor acorda și avizele necesare demarării acestui proces.

„DSP Caraș-Severin a consultat opinia acestora pentru a vedea câți dintre ei își manifestă dorința de a face parte din campania de vaccinare. Această inițiativă are rolul de a simplifica și accelera întreg procesul de vaccinare anti-Covid-19“, a declarat Daniel Botgros, purtătorul de cuvânt al DSP Caraș- Severin.

Unele dintre justificările medicilor de familie care refuză implicarea în Campania Națională de Vaccinare sunt legate de lipsa timpului fizic, programul de lucru fiind alocat consultațiilor pacienților care vin și cu alte afecțiuni. De asemenea, medicii de familie spun că pentru procesul de vaccinare trebuie respectate o serie de măsuri speciale pe care nu toți și le pot asuma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 3 =