Legendarul grup Phoenix va concerta la Bocșa

phoenix

La sfârșitul acestei săptămâni, bocșenii se vor bucura de un eveniment de excepție, prezența legendarei formații Phoenix în oraș, în cadrul manifestării denumite generic „Concert Motors-Rock”, care va avea loc în perioada 29-30 iulie, pe terenul de fotbal „Foresta”, situat în zona „Izvor” din cartierul Bocșa Montană. El se va desfășura cu începere de la ora 19 și va oferi iubitorilor de muzică rock, dar și celor pasionați de motoare, „ingredientele” pentru un sfârșit de săptămână perfect!

Vor urca pe scenă REDDOK și MELMAC RIDERS (din Serbia) în data de 29 iulie, iar sâmbătă, 30 iulie, CRISTI IAKAB/THE ROADS BAND și PHOENIX. Primarul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu, Primăria orașului Bocșa, Consiliul Local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură, cu sprijinul MC Trust Bocșa, au pregătit și surprize, iar una dintre ele este cea a paradei moto care va avea loc în 30 iulie, de la ora 14, pe artera principală a orașului.

„Vă așteptăm cu drag, să fredonăm la unison melodiile care unora ne-au marcat tinerețea, PHOENIX fiind trupa care a schimbat ceva în muzica noastră, cea mai cunoscută și iubită formație de muzică românescă!“, au transmis organizatorii evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + seven =