Bocșenii se pregătesc de zilele orașului. The Motans, printre cei care vor urca anul acesta pe scenă

the motans

În perioada 22-23 iulie, la Bocșa se vor organiza mai multe evenimente dedicate zilelor orașului. Administrația locală a anunțat că programul este alcătuit în funcție de preferințele localnicilor. Astfel, prima zi va fi dedicată iubitorilor de folclor, la Bocșa fiind așteptați Nicu Novac, Zorica Savu și Doriana Talpeș, alături de formațiile de dansuri Ceata Bocșanei, Junii Bocșanei și Bocșana. În data de 23 iulie, tinerii sunt cei care se vor putea bucura de concertul trupei The Motans.

Potrivit reprezentanților Primăriei Bocșa, evenimentele au loc la fosta autogară, intrarea fiind liberă. De asemenea, la sfârșitul acestei luni, la Bocșa va avea loc prima ediție a Motor Rock 2022, pe stadionul Foresta, unde legendara trupă Phoenix va susține un concert, anul acesta împlinindu-se 60 de ani de la înființarea formației care a marcat istoria rockului românesc.

1 thought on “Bocșenii se pregătesc de zilele orașului. The Motans, printre cei care vor urca anul acesta pe scenă

  1. Aveti si o adresa,de unde sa stiu eu unde este fosta autogara daca nu sunt din zona….Sunt PSD-isti aia care organizeaza evenimentul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 2 =