Colegiul Naţional „Traian Lalescu” Reşiţa a făcut cunoştinţă cu viitorii elevi

IMG 3383

Prima zi din martie a fost aleasă de reprezentanţii Colegiului Naţional „Traian Lalescu” Reşiţa ca fiind data la care această instituţie şcolară îşi va deschide porţile pentru reşiţenii interesaţi să îşi înscrie copiii aici. Părinţii s-au arătat extrem de interesaţi de clasele step-by-step, dar nici învăţământul tradiţional nu a fost exclus. Cei mici nu au avut prea multe emoţii şi s-au alăturat repede elevilor în activităţile pregătite special pentru ei.

„Varianta step-by-step este una dintre priorităţi pentru noi, a spus unul dintre părinţii prezenţi astăzi la „Traian Lalescu”. Noi avem cu cine să lăsăm copilul, deci nu asta ar fi principala cauza pentru care am alege această variantă, dar cred că este opţiunea cea mai bună pentru copilul nostru, să vină la şcoală cu drag şi să înveţe jucându-se”.

Lavinia Dolot, directoarea adjunctă a colegiului, spune că sunt disponibile 50 de locuri la step-by-step şi 25 la învăţământul tradiţonal. „Ziua Porţilor Deschise este o activitate specifică în această perioadă, în care au loc înscrierile pentru clasa pregătitoare. Noi am organizat pentru preşcolarii care vin însoţiţi de părinţi şi bunici tot felul de activităţi în parteneriat cu elevii de clasa a IV-a, astfel încât aceştia să poată să cunoască mai bine mediul şcolar”, a mai adăugat Dolot.