Circulația a fost blocată pe DN6 din cauza unui accident (UPDATE)

accident dn6

Un accident rutier a avut loc pe DN6, la intersecția cu localitatea Petroșnița. Au fost implicate un autoturism și autotren. Potrivit apelantului la numărul unic de urgența 112, în urma accidentului o persoană a rămas blocată în autoturism.

La fața locului a acționat Detașamentul din Caransebeș cu o autospecială pentru descarcerare, una pentru stins incendii și o ambulanță SMURD. De asemenea, Serviciul Județean de Ambulanță a alocat un echipaj medical. În urma intervenției, a fost descarcerată o persoană de sex masculin (șoferul autoturismului) și predată echipajului SAJ în vederea acordării asistenței medicale specializate și transportarea la CPU Caransebeș. În prezent, se acționează pentru deblocarea și curățarea carosabilului în vederea reluării traficului în condiții de siguranță.

UPDATE, ora 10.00
Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 51 de ani. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, accidentul s-a produs în următoarele circumstanţe: „În timp ce un bărbat de 51 de ani din Băile Herculane conducea un autoturism din direcția Caransebeș-Orșova a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care circula pe sensul opus, condus de un cetățean polonez. În accident a fost implicată și o autoutilitară condusă de un cetățean bulgar, care circula în spatele ansamblului de vehicule și care a intrat în coliziune față spate cu acesta, fără a rezulta victime omenești. Conducătorul auto polonez de 58 de ani și cel bulgar, de 39 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0”. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + 5 =