Cine nu are loc de PNL Caransebeş? Sau, când ţara arde şi baba se piaptănă!

UNGUR SI FELIX

O întrebare pe care şi-o pun liderii liberali gugulani într-un comunicat de presă. Deşi este campanie electorală pentru europarlamentare, aceştia şi-au făcut timp şi de alte lucruri, poate chiar mai importante decât alegerile din 26 mai, şi vin cu precizări vizavi de un subiect considerat fierbinte de cei ce păstoresc organizaţia municipală.

„În ultima vreme au aparut diverse speculații și zvonuri cu privire la candidatul PNL pentru funcția de Primar, în încercarea disperată a unor grupuri de interese sau indivizi de toate culorile și alianțele politice, de a dezbina organizația PNL Caransebeș sau de a victimiza actualul primar prin această mică diversiune.

Repetăm acum, și surzilor pentru care degeaba batem toba și cred că lansând fumigene electorale au de castigat politic, aducând aminte ce a mai fost anunțat și de conducerea filialei că s-a stabilit oficial in Biroul Politic Național.

Pentru noua funcție de Primar, din partea PNL va fi candidat oricare coleg dintre combatanții liberali, ales doar de cetățenii municipiului Caransebeș în urma unui sondaj de opinie ce se va realiza in luna februarie 2020…și nimeni altcineva“, se arată în comunicatul de presă semnat de preşedintele interimar al PNL Caransebeş, Andrei Ungur, şi de viceprimarul Marius Isac.

P.S: Am postat textul aşa cum ne-a fost trimis, să nu se creadă că avem ceva cu topica  şi ortografia folosite în comunicatul respectiv.