Preşedintele PNŢCD Aurelian Pavelescu solicită cărăşenilor să voteze lista PSD la europarlamentare

PNŢCD

Prezent astăzi, 14 mai, la Reşiţa, preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu a susţinut o conferinţă de presă prin care solicită ţărăniştilor şi nu numai să voteze lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

„Mesajul nostru este unul simplu: solicit ţărăniştilor şi nu numai, tuturor românilor, să voteze lista PSD pentru alegerile europarlamentare, iar pe de altă parte să boicoteze Referendumul iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis prin neprezentare”, a precizat Pavelescu. Acesta a mai susţinut faptul că protocolul semnat cu PSD în urmă cu două luni nu a fost o întâmplare, cele două partide având interese comune.

Preşedintele PNŢCD a anunţat că în urma semnării protocolului, lista PSD pentru alegerile europarlamentare, a fost completată cu ţărănistul Cristian Terheş ce ocupă locul patru, astfel că partidul va avea reprezentant în Parlamentul European. Pavelescu s-a arătat încrezător în viitor în ceea ce priveşte protocolul politic semnat recent şi a afirmat că sunt şanse ca ţărăniştii să fie pe listele politice şi la viitoarele alegeri.