Un tânăr din Oțelul Roșu, acuzat că a furat bunuri din două locuințe, a ajuns în fața judecătorilor

arestat

Ieri, polițiști de la Secția 10 Poliție Rurală Oțelul Roșu au identificat un bărbat de 25 de ani din comuna Zăvoi, bănuit de sustragerea, în perioada aprilie-iulie 2022, a mai multor bunuri din locuințele a două persoane din satul Măru.

Alina Boru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, ne-a declarat că cel în cauză este bănuit că ar fi pătruns în locuințele unor persoane plecate la muncă în străinătate, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de peste 12.000 de lei, respectiv un televizor, două laptopuri, o unitate de calculator, unelte electrice, geamuri termopan și un ceas de mână, bunuri pe care le-ar vândut ulterior către diferite persoane. În urma investigațiilor, polițiștii au recuperat aproximativ 90 la sută din bunurile sustrase, care urmează a fi restituite persoanelor vătămate.

Bărbatul a fost depistat de către polițiști sâmbătă, 30 iulie, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Oțelu Roșu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. În cursul zilei de astăzi, bărbatul bănuit urmează să fie reținut pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 2 =