Caransebeşul va avea un consiliu local „pestriţ”

primaria caransebes

În urma numărării voturilor exprimate la Caransebeş pentru alegerile locale din 27 septembrie, Felix Borcean a câştigat încă un mandat în fotoliul de edil al municipiului de pe malurile Timişului şi Sebeşului, fiind declarat învingător în 20 din cele 21 de secţii de votare de pe raza oraşului. El a obţinut 4.162 de voturi, fiind urmat de candidatul PNL, Andra Pleşa, cu 2.596 de voturi, şi de Felician Pasere, din partea Pro România, cu 1.627 de voturi.

Imediat după aflarea rezultatelor, Felix Borcean a declarat că se aștepta să câștige și le-a mulțumit celor care l-au votat, cărora le-a transmis că urmează patru ani de normalitate.

Referitor la noua posibilă majoritate din Consiliul Local, Felix Borcean a declarat că, fiind primar independent, poate să facă mai ușor majoritățile în legislativul local și să aibă o conlucrare mai bună decât un primar înregimentat într-un partid politic.

După numărarea voturilor, configuraţia noului Consiliu Local al municipiului Caransebeş arată astfel: PNL – 7 membri, PSD – 6, Pro România – 3, USR PLUS – 2, iar PMP un membru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + fourteen =