Capitala Tineretului 2024: „Oravița este puternică și va demonstra că a pierdut doar o luptă, nu tot războiul“

capitala tineretuluui

În urma competiției pentru titlul de Capitala Tineretului din România 2024, încheiată ieri la Cluj, municipiul Ploiești a fost declarat câștigător, în cursă fiind Oravița și Vaslui.

„Orice competiție are un singur câștigător și unul sau mai mulți învinși. De această dată, din nefericire, ne plasăm în cea de-a doua tabără. Suntem triști, dar nu îl considerăm un sfârșit. Fiecare înfrângere vine la pachet și cu lucruri bune, așa că ne adunăm, luăm din ea tot ce a fost mai frumos și continuăm să luptăm până în momentul în care visul nostru va deveni realitate. Felicităm Municipiul Ploiești pentru această reușită și îi urăm mult succes în realizarea inițiativelor propuse, iar vouă, membrilor comunității noastre, vă transmitem să nu fiți dezamăgiți, să o vedeți ca pe experiență din care ați avut de învățat și să continuați să mergeți pe acest minunat drum. La capătul lui, sigur veți găsi cheia către viitorul câștig. Oravița este puternică și va demonstra că a pierdut doar o luptă, nu tot războiul“, au transmis reprezentanții orașului Oravița.

Capitala Tineretului din România este cel mai ambițios program național destinat tinerilor. Funcționează pe principii similare cu Capitala Europeană a Tineretului și este cel mai ambițios program național destinat tinerilor, pentru că scoate în evidență rolul extrem de important pe care îl au în societate. În cadrul programului, autoritățile locale colaborează cu organizațiile neguvernamentale și cu mediul privat și îi pun pe tineri în centrul procesului de dezvoltare urbană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nineteen − nine =