Consilierii locali din Oravița au votat demararea proiectului pentru construirea unui centru balnear

consiliu oravita

În ședința de ieri a Consiliului Local Oravița, cei nouă consilieri locali, Marțian Lepa, Radu Bompa, Sebastian Butan, Matei Andrițoi, Maria Cîrje, Valentin Epure, Nicu Pirici, Nicu Purea, Nelu Zainea, care au participat la ședință, au votat demararea proiectului privind construirea unui centru balnear care va trata afecțiunile reumatismale, cât și alte afecțiuni mai grave.

Edilul orașului, Dumitru Ursu spune că acest pas este unul foarte important pentru comunitate, Oravița având șansa să ajungă pe harta turismului balnear de sănătate.

„Apele termale care au aceleași proprietăți terapeutice ca apele de la Baile Felix, aparatura medicală modernă, precum și personalul medical de specialitate vor face ca acest centru de sănătate să devină important atât pentru orăvițeni și cărășeni, cât și unul de interes național. Mulțumesc consilierilor locali, pentru că au înțeles necesitatea construirii acestui centru și pentru că au votat binele comunității lor! Mulțumesc domnului vicepreședinte al Consiliului Județean, Ovidiu Rădoi, pentru prezența de azi și pentru susținere! Vom continua să investim în sănătate pentru orașul nostru“, a precizat Ursu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − five =