Camere video în cele mai importante zone ale orașului Bocșa

camere video

Mirel Pascu, primarul orașului Bocșa, a anunțat zilele trecute că în această perioadă se lucrează la montarea unor camere video, siguranța cetățenilor fiind o prioritate pentru administrația locală.

„În aceste zile, pe raza orașului Bocșa, se lucrează la montarea celor 90 de camere video promise la începutul mandatului. Acestea vor fi amplasate în zonele „fierbinți“ ale orașului nostru, iar Poliția locală vă avea o sarcină în plus: aceea de a monitoriza aceste camere de supraveghere. Evident, când vor sesiza nereguli, vor interveni cu promptitudine!“, a precizat Pascu.

Primarul îi sfătuiește pe cetățeni să acorde mai multă atenție modului în care își depozitează molozul, gunoiul, să fie atenți la bunurile publice, mai ales că în ultima perioadă, la Bocșa, au avut loc mai multe acte de vandalism. „Vor fi descoperiți cu ajutorul camerelor de supraveghere și se vor aplica amenzi serioase. Vin cu rugămintea să dăm cu toții dovadă de bun simț și civilizație, încât aceste camere să înregistreze doar aspecte dintr-un oraș curat și liniștit. Am convingerea ca bocsenii înțeleg situația și vor fi de bună credință.Vă doresc un sfârșit de săptămână minunat“, a mai adăugat Mirel Pascu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 4 =