La Bocșa se fac ultimele pregătiri pentru cea de a V-a ediție a Festivalului de Film

old projector with screen

În perioada 12-18 iulie, la Bocșa are loc cea de a V-a ediție a Festivalului de Film. Evenimentul va avea loc în Parcul Gen. Dragalina, cu începere de la ora 21.30.

Vor rula: „Șobolanii Roșii”, în regia lui Florin Codre, „Țapinarii“, în regia lui Ioan Cărmăzan, „Căsătorie cu repetiție“, de Virgil Calotescu, „Haiducii lui Șaptecai“, în regia lui Dinu Cocea, „Restul e tăcere“, de Nae Caranfil, „Tudor“, în regia lui Lucian Bratu, iar pentru cei mici „Lion King“, film de animație în regia lui Jon Favreau.

Administrația locală din Bocșa face ultimele pregătiri pentru amenajarea zonei Izvor. „Dorim ca în 15 august 2021 să încheiem ediția Festivalului de Film la Bocșa cu inaugurarea insulei „Paradis“, cu o seară de neuitat pentru toți bocșenii! Cunoaștem de la cei mai în vârstă, de la părinții și bunicii noștri că această zonă „Bringl“ era, pe vremuri, deosebit de circulata si agreată nu doar de bocșeni, ci și de cetățeni din localitățile învecinate, datorită ștrandului ” Paradis” amenajat în aer liber, precum și datorită climei din această zonă. Datorită pădurilor și curenților specifici, aici exista un aer ozonat benefic pentru sănătate. Pe vremuri în zonă „Bringl“ exista ștrandul „Paradis“, exista o zonă de agrement cu jocuri, cu restaurant, cu bărcuțe pentru plimbări pe Râul Barzava și, evident, stadionul. Încet, încet ne dorim sa reînviem această zonă, să o revigoram pentru copiii noștri, pentru tinerii și seniorii noștri, pentru frumusețea orașului nostru. Le mulțumesc tuturor celor care-mi sunt aproape, celor care înțeleg că doar într-o echipă unită putem face lucruri importante. Așadar, la treabă! Construim împreună!“, a declarat Mirel Pascu, primarul orașului Bocșa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 − 2 =