Bacul de la Moldova Nouă își va relua cursele spre Serbia

cj semnare bac dunare

Ieri, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin Marius Isac și Băleanu Denis-Cristian au semnat contractul de concesiune Servicii de operare a bacului de trecere tip catamaran. Potrivit lui Isac, contractul este semnat pe o perioadă de trei ani

Prezenta la eveniment, edilul orașului Moldova Nouă, Ion Chisăliță a precizat faptul că este încântat de faptul că s-a semnat acest contract între Consiliul Județean și Banat Network, aceasta cunoscând activitatea firme care, în ultimul an a dezvoltat și activități turistice pe Dunăre.

Eugen Băleanu, reprezentantul firmei Banat Network a declarat că există șanse ca la data de 1 iunie să fie reluate cursele regulate: „Avem câteva propuneri pentru a optimiza acest serviciu și sper să avem concursul CJ și a domnului președinte Dunca, ca Moldova Nouă să devină centru turistic local și chiar județean. Sunt câteva lucuri de făcut, pe care CJ sper să și le asume, și Primăria Moldova Nouă, cu ajutorul domnului primar Chisăliță, iar toate aceste optimizări pot conduce la funcționarea acestui bac“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × four =