Un nou corp de clădire a fost inaugurat la Școala Gimnazială „Romul Ladea“ din Oravița

Corp nou Romul Ladea

Contractat în anul 2020, proiectul de reabilitare a Școlii Gimnaziale „Romul Ladea“ din Oravița este unul mai amplu și vizează îmbunătățirea calității vieții populației prin creșterea calității procesului educațional și prin oferirea unor posibilități de petrecere a timpului liber de calitate, în special locuitorilor din Zona Gării, identificată ca zonă marginalizată.

Astăzi a fost dat în folosință corpul de clădire B al unității de învățământ. În cadrul aceluiași proiect s-au realizat lucrări de amenajarea a parcului din Zona Gării, valoarea totală a investiţiei fiind de 19.569.075,21 lei, din care 19.175.831,24 lei finanţare nerambursabilă, prin Axa prioritară 13 – Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii, apelul de proiecte dedicat sprijinirii obiectivelor Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD).

Primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu, ne-a spus că investițiile vor continua și la celelalte corpuri de clădire aferente, iar în viitorul apropiat atenția se va indrepta spre Liceul Dragalina.

La eveniment au participat şi vicepreședintele Consiliului Județean Caraş-Severin, Ovidiu Rădoi, şi inspectorul general al ISJ Caraș-Severin, Carina Pristavu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

9 − eight =