Au vrut să fure catalizatorul de la o mașină, dar au fost prinși

catalizator

Doi bărbați au fost depistați după ce ar fi încercat să sustragă un catalizator de la o mașină. Incidentul a avut loc ieri, 19 martie, în jurul orei 16, în localitatea Căvăran, județul Caraș-Severin. Bărbații, de 21 și 25 de ani, din județul Hunedoara, au fost surprinși de proprietar în timp ce încercau să sustragă catalizatorul autoturismului parcat pe un teren împrejmuit. Aceștia au încercat să fugă, plecând cu o mașină spre județul Timiș, dar au fost prinși la scurt timp.

Imediat după sesizare, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au pornit în urmărirea mașinii cu care se deplasau cei doi bărbați, aceștia fiind opriți de polițiștii timișeni, pe raza municipiului Lugoj. Cei doi tineri au fost preluați de polițiștii cărășeni și conduși la sediul Poliției Municipiului Caransebeș.

Din primele cercetări, s-a stabilit că ieri, în jurul orei 15.50, cei doi bărbați s-au deplasat cu un autoturism în localitatea Căvăran, unul dintre cei doi ar fi încercat să taie catalizatorul autoturismului, cu ajutorul unui flex, în timp ce al doilea tânăr aștepta la mașină, moment în care au fost surprinși de proprietar. Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + fifteen =