Ansamblul Bârzava se pregătește de cea de a X-a ediție a spectacolului „În Banat de Sărbători”

IMG 20211213 WA0027

În acest an, familia Ansamblului Bârzava pregătește cu bucurie cea de a X-a ediție a spectacolului „În Banat de Sărbători”, organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Organizat alături de Primăria Reșița, evenimentul se va desfășura în sala Cinematografului Dacia, în data de 20 decembrie 2021, cu începere de la ora 18.30. Accesul se va realiza pe baza invitațiilor puse la dispoziție gratuit. Acestea pot fi ridicate de la casieria cinematografului, în limita locurilor disponibile.

Vor urca pe scenă îndrăgiții interpreți de muzică populară Petrică Miulescu Irimică, Andreea Voica, Camelia Bojin Ceocu, Consuela Grigoriu, Nicolae Duț și Cătălin Târu, vom avea parte, totodată, de suite de dansuri populare din Banatul de Munte, tradiții și colinde, puse în scenă de cei peste 70 de copii ai Ansamblului Bârzava Junior.

Ansamblul Bârzava a luat ființă din dorința autorității locale de a păstra vie tradiția și identitatea Banatului de Munte. În cei 11 ani de activitate, ansamblul s-a bucurat de recunoștința publicului în fața căruia a evoluat atât în țară, cât și în străinătate, unde au reprezentat cu mândrie și demnitate Reșița.În repertoriul ansamblului și-au lăsat amprenta maeștri coregrafi precum: Lăiță și Brândușa Stănescu, Marius Ursu, Senadin Krastici, Marin Barbu, celebrul coregraf cunoscut ca Nea Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen + 2 =