Andrei Plujar este, începând de astăzi, noul subprefect al județului Caraș-Severin

Andre Plujar - subprefect

În urma procesului de selecție internă în cadrul USR, a propunerilor trimise din teritoriu și a hotărârii emise de către Guvernul României, începând de astăzi, 4 martie, Andrei Plujar este noul subprefect în cadrul Instituției Prefectului din județului Caraș-Severin.

Absolvent al Universității Politehnica Timișoara, cu master în Administrarea Afacerilor, tânărul antreprenor Andrei Plujar provine dintr-o veche familie de reșițeni, care l-a învățat ce înseamnă corectitudinea, responsabilitatea, transparența, implicarea și respectul, principii care îl vor ajuta, spune el, la o cooperare foarte bună cu toate organele administrației publice locale, indiferent de culoarea politică.

În ceea ce privește numirea sa ca reprezentant al Guvernului în teritoriu, aceasta reprezintă pentru liderul USR o nouă provocare.

“Îmi voi dedica toată priceperea, întreaga energie, cât și competențele dobândite, până acum, pentru a-mi îndeplini atribuțiile în fața cetățenilor din județul Caraș-Severin. Interesul cetățeanului este cel care contează, drept urmare voi fi la dispoziția acestora și îmi doresc să avem un dialog permanent. În ceea ce privește acivitatea mea, voi pune accent pe aplicarea programului de guvernare la nivelul județului, o prioritate pentru reformele începute fiind profesionalizarea și depolitizarea administrației publice. Totodată, doresc să le mulțumesc colegilor mei din alianța USR PLUS pentru susținere și pentru încrederea acordată”, a declarat proaspătul numit în funcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + seven =