City-managerul Caransebeşului îi răspunde subprefectului Plujar

Bogdea

Administratorul public al Caransebeşului, Florin Bogdea, a vorbit recent despre proiectele pe care Primăria Caransebeș le implementează în această perioadă sau le are în vedere pentru viitor, aceasta ca răspuns la afirmaţia făcută de subprefectul judeţului, Andrei Plujar, care spunea că al doilea municipiu al Caraş-Severinului este deficitar la acest capitol.

„Nu cred că acest domeniu este deficitar la Caransebeş, întrucât administraţia locală are în implementare patru proiecte, şi aici mă refer şi la proiectul privind ruinele Bisericii medievale din Centrul civic, sau la echipamentele medicale de la Spitalul Municipal de Urgenţă, în valoare de 8 milioane de euro. De asemenea, sunt proiectele depuse privind spitalul modular, proiect care este în evaluare la minister şi pe care sperăm să-l realizăm, precum şi partea de echipamente de fluide medicale de la spital, partea electrică, partea ISU, toate acestea sunt gândite în cadrul Compartimentului Proiecte din Primăria municipiului Caransebeş”, a spus Florin Bogdea.

City-managerul municipiului a adăugat că implementarea unui proiect durează şi, în plus, există şi un blocaj la nivel ministerial, acolo unde ar trebui să se uite subprefectul Andrei Plujar. „De exemplu, şi pe partea de cultură, în cazul proiectului privind ruinele Bisericii medievale, deşi am obţinut avizul parţial, în permanenţă sunt anumite probleme tehnice. Noi încercăm să le reparăm, dar mi se pare că există, totuşi, un oarecare blocaj la acest nivel”, a mai precizat Bogdea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

10 + sixteen =