La Caransebeș, un bărbat a fost lovit mortal de un autovehicul, autorul a părăsit locul accidentului (UPDATE)

accident rutier

În această dimineață, la ora 05.44, a fost sesizat, prin apel 112, un accident rutier soldat cu decesul unui pieton.
Este vorba de un bărbat de aproximativ 65-70 de ani, care se pare că a fost lovit de un autovehicul în timp ce se deplasa pe marginea DN 58, la intrarea în Municipiul Caransebeș dinspre Reșița.

Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ caraș-Severin spune că autorul a părăsit locul accidentului rămânând deocamdată neidentificat. Polițiștii desfășoară cercetări în vederea identificării autorului și stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

UPDATE, ora 17.50

Autorul accidentului rutier a fost identificat. În urma accidentului rutier din această dimineață, când un bărbat de 70 de ani, din județul Olt, a decedat, fiind lovit de un autovehicul pe DN58, la intrarea în municipiul Caransebeș, polițiștii au declanșat multiple activități pentru identificarea autorului, activități desfășurate atât în județul nostru cât și în județele limitrofe. 

„După aproximativ 4 ore de la producerea accidentului autorul a fost identificat de polițiștii din Deva. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Bosnia Herțegovina, care conducea o autoutilitară înmatriculată în străinătate. 
Polițiștii desfășoară activități de cercetare în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș“, ne-a informat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + 18 =