Ajută eroii în alb de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa!

IMG 20200328 WA0001 e1585421137244

Cărăşenii şi în special reşiţenii pot să se alăture eforturilor depuse de medicii din municipiu în lupta împotriva noului virus. În momentul de faţă se desfăşoară o campanie umanitară de adunare de fonduri pentru dotarea Spitalului Judeţean Reşiţa, iniţiată de Fundaţia Comunitară a Banatului Montan, cu susținerea Federației Fundațiilor Comunitare.

Procesul e foarte simplu: nu trebuie decât să trimiteţi un SMS cu textul RESITA la numărul de telefon 8837 și veţi dona 2 euro. Toate fondurile sunt folosite pentru dotarea spitalului cu echipamente și aparatură necesară în lupta cu COVID-19.

Reprezentanţii fundaţiei spun că circuitul pacienților diagnosticați cu COVID-19 impune și implicarea secțiilor de Boli Infecțioase și Terapie intensivă, unde este nevoie urgentă de aparatură și consumabile pe ambele secții și e nevoie de ajutorul cetăţenilor pentru a putea acționa la timp. Cu acordul medicilor de la UPU, suma care va fi strânsă peste target-ul inițial va fi redirecționată pentru a se constitui într-un fond de urgență, care va fi folosit pentru dotarea spitalului și în folosul comunității.

De asemenea, se pot face donaţii şi pe pagina fundaţiei: https://fundatiacomunitarabanatulmontan.ro/donatii-upu-smu…/