AJOFM Caraş-Severin organizează în luna mai Bursa generală a locurilor de muncă

angajatori

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin anunţă desfăşurarea Bursei generale a locurilor de muncă în data de 17 mai 2024 la Reșița și la Caransebeș.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional și se va desfăşura începând cu ora 9 la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița (P-ţa Traian Vuia nr. 4) şi la sediul Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă din Caransebeș (P-ța I. Dragalina nr. 2).

Obiectivul principal al Bursei generale a locurilor de muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Agenţii economici se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin la tel. 0255/212160 sau e-mail: ajofm.cs@anofm.gov.ro în vederea confirmării participării la acest eveniment şi pentru a completa Anexa nr.1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare, cu privire la locurile de muncă disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 2 =