Adrian Torma anunţă că el şi PSD îl susţin pe Eugen Băleanu pentru Primăria Moldova Nouă

ADRIAN TORMA e1611334320428

Biroul Electoral Central (BEC) a decis reluarea scrutinului în Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, după anularea funcţiei de primar al oraşului. Candidatura lui Adrian Constantin Torma, din partea PSD, a fost constatată ca fiind nulă de către instanţa supremă, în urma apelurilor formulate împortiva acestuia, deşi a obţinut 48,42% din voturi.

În consecinţă, în mod unic în România, alegerile pentru funcţia de primar la Moldova Nouă se vor reorganiza duminică, 24 ianuarie 2021.

În ceea ce priveşte atitudinea pe care reprezentanţii PSD din Moldova Nouă o au faţă de situaţia în cauză, Adrian Torma a declarat următoarele: “Ca ridicolul să fie la cel mai ridicat nivel, democraţia a fost calcată în picioare, iar dreptul de a alege şi de a fi ales mi-a fost încălcat printr-o decizie neconstituţională. Din păcate, Constituţia nu are aplicabilitate în Moldova Nouă şi se pare că acest sistem pune încet, încet stăpânire pe România într-un mod abuziv şi discreţionar. Cu toate acestea, noi rămânem o echipă unită, care a câştigat alegerile şi care vă asigură că va reprezenta interesele comunităţii cu dârzenie şi responsabilitate chiar dacă va fi o perioadă în opoziţie”.

Mai mult, organizaţia sustine că, în continuare, membrii ei vor rămâne cetăţeni oneşti ai comunităţii, cetăţeni care îi vor îndemna pe simpatizanţi să meargă duminică la vot, moment în care să arate cartonaşul roşu Partidului Naţional Liberal (PNL) şi să voteze cu contracandidatul acestuia, Eugen Băleanu, reprezentant al Partidului Verde.

“Sperăm că putem forma cu acesta o echipă, echipă prin care să putem continua proiectele demarate. Succes, domnule Băleanu, duminică, la alegerile locale!”, a mai adăugat Adrian Torma.

Totodată, trebuie menţionat faptul că pe buletinul de vot se vor găsi doar candidatul PNL și al Partidului Verde, Ion Chisăliță, respectiv Eugen Băleanu, iar cetăţenii sunt aşteptaţi în condiţii de maximă siguranţă la vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × four =