Accident de muncă la ARTROM STEEL Reșița

TMK IULIE 2014

Ieri, la Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraş-Severin a fost comunicat un eveniment care s-a produs în jurul orei 5.30, la punctul de lucru situat în Reșița al ARTROM STEEL TUBES SA, Slatina.

În zona unde se efectuează operațiuni de manevră a vagoanelor de marfă, un salariat în vârstă de 60 de ani a fost găsit decedat de un coleg de muncă – mecanic de locomotivă, lângă linia de cale ferată. Persoana decedată prezenta răni în zona picioarelor și capului, incompatibile cu viața.

„Victima avea contract individual de muncă încheiat din data de 16 februarie 1999 și îndeplinea funcția de manevrant vagoane. La momentul de faţă nu se cunoaşte dinamica producerii accidentului. Un inspector de muncă din cadrul Compartimentului Control Securitate şi Sănătate în Muncă s-a deplasat la faţa locului, imediat după producerea accidentului, demarând cercetările în scopul stabilirii împrejurărilor şi cauzelor care au determinat producerea acestuia, răspunderile şi măsurile care se impun a fi luate pentru prevenirea producerii altor cazuri similare“, au transmis reprezentanții ITM Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 3 =