A fost semnat contractul pentru începerea lucrărilor de reabilitare a Şcolii Gimnaziale numărul 7 din Reşiţa

gen 7

Aşa cum a declarat în nenumărate rânduri Ioan Popa, primarul municipiului Reşiţa, reţeaua şcolară va fi una la standarde europene. Astfel, ieri a fost semnat contractul pentru începerea lucrărilor de reabilitare de la Şcoala Gimnazială numărul 7.

Proiectul are o valoare de 11.938.876,24 și include lucrări la cele trei corpuri de clădire pe care le are unitatea şcolară. Reprezentanţii Primăriei Reşiţa spun că este vorba despre înlocuirea totală a ușilor și a tâmplăriei PVC, reabilitarea fațadelor și izolarea pereților cu termosistem de înaltă calitate.

De asemenea, se va lucra la reabilitarea trotuarelor pe tot perimetrul clădirii şi se vor reface instalațiile termice, electrice și sanitare;. Proiectul mai include şi adaptarea grupurilor sanitare pentru persoane cu dizabilități, executarea instalației de hidranți în interior și exterior, reabilitarea rețelelor de canalizare pluvială, dotarea clădirii principale cu lift exterior şi montarea unui sistem de panouri fotovoltaice. Termenul de finalizare a investiției este 18 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × three =