8 ani de la tragedia „Colectiv“. La Reșița, victimele au fost comemorate în fața Centrului UBB

victime ubb

Victimele tragediei de la „Colectiv au fost comemorate, duminică ieri seară, în faţa Centrului UBB din Reșița, unde mai mulți tineri au aprins lumânări.

„În momente de reflecție și durere, comunitatea noastră academică și culturală s-a unit pentru a-și exprima solidaritatea și compasiunea față de cei victimele tragicului accident din urmă cu 8 ani. Ne rugăm pentru sufletele celor pierduți și sperăm ca astfel de evenimente tragice să nu se mai repete în viitor. Transmitem cele mai sincere condoleanțe familiilor și prietenilor îndurerați și ne angajăm să păstrăm vie memoria celor dragi“, au transmis reprezentanți ai Casei de Cultură Studențească Reșița, Centrul Universitar UBB din Reșița, Liga Studenților UBB Reșița și Asociația NevoParudimos.

Incendiul din clubul bucureștean Colectiv a avut loc în noaptea de 30 spre 31 octombrie 2015, în fosta hală a fabricii Pionierul, atunci când focul a izbucnit în timpul concertului în care trupa „Goodbye to Gravity“ își lansa noul album. Flăcările au cuprins întregul club într-un timp foarte scurt. În momentul în care a izbucnit incendiul, în interior erau aproximativ 400 de persoane, 65 dintre ei pierdându-și viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 18 =