4.471.179,65 lei pentru sistemul educațional din Bocșa

gradi bocsa2

Mirel Pascu, primarul orașului Bocșa, a anunțat zilele trecute că proiectul depus de Primăria Orașului Bocșa în cadrul programului de finanțare Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15 Educație apelul „Dotarea cu mobilier și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe” cu proiectul intitulat „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Orașul Bocșa, județul Caraș-Severin”, a fost admis.

​Este vorba despre o valoare totală de 4.471.179,65 lei cu TVA, beneficiari fiind Grădinița cu Program Normal nr. 4, Grădinița cu Program Prelungit, Grădinița cu Program Normal nr. 6, Grădinița cu Program Normal nr. 1, Liceul Teoretic“ Tata Oancea “, Liceul Tehnologic „Constantin Lucaci”, Școala Gimnazială nr. 2 și Școala Gimnazială nr. 1.

„Felicit echipa de lucru de la Primăria orașului nostru și doresc succes acestui proiect în următoarele etape, în următoarele evaluări! Dumnezeu să ne ajute!“, a ținut să precizeze edilul Bocșei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × one =