199 persoane au participat la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată la Reșița

bursa2023

Azi, 12 mai 2022, Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița.

Din cei 124 de agenți economici contactați, 26 au participat la Bursă, oferind un număr de 256 locuri de muncă vacante, în domenii variate, predominând cele din domeniul construcțiilor, confecțiilor și HORECA. Persoanele cu studii superioare au avut la dispozitie locuri de muncă de inginer de diferite specializări și functionar economic, iar persoanele fără calificare au avut la dispoziție locuri de muncă de muncitor necalificat, femeie de serviciu și manipulant mărfuri.

Mihaela Iovanovici, directorul AJOFM Caraș-Severin, a declarat: „Mulțumim atât agenților economici care au dat curs invitației noastre, cât și reprezentanților Centrului Militar Județean Caraș-Severin, ai Inspectoratului Județean de Jandarmi „GL. BG. Vasile Zorzor” Caraș-Severin, ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Semenic”, ai Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Reșița, ai reprezentanților mass-media, precum și d-lui Ioan Dragomir, Prefectul Județului Caraș-Severin, care ne-au onorat cu prezența la Bursă. Prin acest eveniment, noi ne propunem să creștem gradul de ocupabilitate în vederea corelării cererii cu oferta și în acest sens angajatorii au posibilitatea să interacționeze direct cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea recrutării conform cerințelor postului”.

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă au participat un număr de 199 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, doar două persoane fiind angajate pe loc, alte 33 fiind programate pentru interviuri la sediile firmelor. Locurile de muncă rămase vacante în urma Bursei vor putea fi consultate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17, unde vor fi emise repartiţii persoanelor ce întrunesc condiţiile impuse de angajatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − two =