15 cărășeni, duși la audieri într-un dosar de trafic de minori, act sexual cu un minor și folosirea prostituției infantile

15 cărășeni, duși la audieri într-un dosar de trafic de minori, act sexual cu un minor și folosirea prostituției infantile

Astăzi, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, au efectuat patru percheziții domiciliare, la adresele unor persoane din Caraș-Severin, bănuite de trafic de minori, act sexual cu un minor, folosirea prostituției infantile și folosirea serviciilor unei persoane exploatate.

În cadrul acestei acțiuni, 15 persoane vor fi conduse la audieri, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere. Polițiștii spun că din cercetări a rezultat faptul că, începând de anul trecut, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 49 de ani, din Caraș-Severin, ar fi recrutat, prin metoda „lover-boy“ și prin promisiunea unor câștiguri facile, o minoră, din județ, exploatând-o, prin obligarea la practicarea prostituției, transportând și adăpostind victima în diferite locații, în vederea întreținerii de raporturi sexuale cu diferite persoane.

„O parte dintre cei care ar fi întreținut relații sexuale cu victima ar fi cunoscut faptul că aceasta este minoră. Pentru întreținerea raporturilor sexuale, ar fi fost plătite sume cuprinse între 50 și 150 de lei. De asemenea, cei patru bănuiți ar fi întreținut, în mod repetat, raporturi sexuale cu victima“, se arată în comunicatul emis de IPJ Caraș-Severin.

Activitățile au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informațiilor.

La acțiuni participă polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, reprezentanți ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Timișoara și Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin și jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 2 =