La nivelul judeţului Caraş-Severin, pregătirile pentru alegerile de duminică sunt în grafic

IMG 20191105 093947

Comisia tehnică judeţeană Caraş-Severin pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor pentru Preşedintele României s-a întrunit astăzi, 5 noiembrie, la sediul Instituţiei Prefectului, pentru a analiza stadiul de pregătire şi organizare a procesului electoral.

„Suntem în grafic. Numărul de secţii pentru Caraş-Severin este acelaşi, 365. Am stabilit maşinile de transport şi cile le însoţeşte, aşteptăm ziua de vineri când va pleca prima prima tură de buletine. Sigur, o să fie puţină agitaţie, dar sunt convins că totul va decurge bine. Am mai trecut prin rânduri de alegeri şi nu am întâmpinat probleme. În situaţia în care intervine ceva, oricum avem şi un plan B”, a spus matei Lupu, prefectul judeţului.

De asemenea, pentru Biroul Judeţean Electoral va fi adus un grup electrogen ce va asigura energia necesară în situaţia în care va fi o pană de curent.

În cadrul şedinţei de astăzi, Dănilă Miloş, directorul Direcţiei de Sănătate Publică a precizat că a dicutat deja cu medicii de familie şi aceştia au fost rugaţi să nu părăşească localităţile pentru a se asigura permanenţa medicală.