„Zilele Asistenţei Sociale” sunt celebrate de studenţii Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa

2019.03.23 2.JPG

Cadrele didactice şi studenţii universităţii reşiţene sărbătoresc în luna martie a fiecărui an „Zilele Asistenţei Sociale”. Astfel, joi 28 martie, începând cu ora 11.00, în sala Multimedia ,,Constantin Gruescu“ a Universităţii ,,Eftimie Murgu” din Reşiţa va avea loc Conferinţa ,,Promovarea relaţiilor interumane ”.

Reprezentanţii universităţii spun că ediţia de anul acesta a evenimentului s-a desfăşurat sub egida ,,Promovarea relaţiilor interumane”, organizatorii fiind Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, prin intermediul Sucursalei Teritoriale Caraş-Severin şi Universitatea ,,Eftimie Murgu” din Reşiţa.

„Pornind de la această temă, studenţi și cadre didactice de la programul de studii de licenţă şi master din domeniul Asistenţă Socială au participat la mai multe activităţi și ateliere de lucru, cum ar fi dezbateri cu tema „Consumul de droguri şi relaţiile interumane”, ,,Rolul valorilor în cadrul relaţiilor interumane”, dar şi marşul pentru viaţă ,,Unic din prima secundă“. Acţiunile din cadrul ZAS au constituit un cadru de dezbatere privind importanţa relaţiilor interumane, dar şi modul în care acestea influenţează societatea în ansamblul ei”, au mai precizat organizatorii.