Weekend de lucru pentru polițiștii cărășeni

politia rutiera 1

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, împreună cu ceilalți parteneri instituționali, au continuat activitățile specifice pentru a asigura ordinea și siguranța comunității. Timp de trei zile, aproape 600 de polițiști au fost angrenați în activitățile de menținere a ordinii publice în județ.

Polițiștii au intervenit prompt la solicitările cetățenilor, fiind primite 163 de sesizări, dintre care 121 prin SNUAU 112. De asemenea, au fost organizate 49 de acțiuni punctuale, în urma cărora au fost aplicate 541 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 170.000 de lei.

Pe linie rutieră, polițiștii au continuat acțiunile de prevenire și combatere a abaterilor de la normele rutiere, acționând pe toate drumurile publice din județ. În cadrul acestor activități au reținute în vederea suspendării 41 de permise de conducere, dintre acestea 11 pentru conducerea sub influența alcoolului și a altor substanțe, 7 pentru viteză excesivă, iar restul pentru depășiri neregulamentare și alte abateri. Totodată, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare și au fost constatate 11 infracțiuni la regimul rutier.

În acest sfârșit de săptămână nu au fost înregistrate accidente rutiere grave pe drumurile publice din Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + eleven =