Violonistul Alexandru Tomescu, concert caritabil la biserica romano-catolică “Preasfânta Treime” din Reșița

84406215 10158752508588754 440148141119897600 o

Teatrul de Vest Reșița și Consiliul Județean Caraș-Severin îi invită pe reşiţeni la un eveniment cultural inedit. Violonistul Alexandru Tomescu susţine, cu vioara Stradivarius Elder-Voicu 1702, un concert caritabil în data de 5 septembrie, la biserica romano-catolică „Preasfânta Treime” din Reșița, cartierul Govândari (Aleea Herculane, nr. 5). Sumele obținute vor fi donate Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, prin ONG-ul „Salus Remedies“ pentru lupta anti-COVID.

Preţul unui bilet este de 50 de lei, accesul fiind limitat, iar rezervările se pot face la casieria Teatrului de Vest Reşiţa. Concertul face parte din „Turneul Internațional Stradivarius 2020 “PIAZZOLLA 99”“ şi își propune să continue, să conecteze povestea muzicii în interpretarea violonistului Alexandru Tomescu și celebra Vioara Stradivarius împreună cu muzicianul argentinian Omar Massa, cu publicul, iar fiecare spectacol să fie un sentiment de bine, de frumos, o poveste pe care vrem să o trăim indiferent de vremuri.

„Propunem un program muzical “PIAZZOLLA 99” îmbinat cu muzica lui Bethoven, Enescu, Massennet, Bach, Haendel, Porumbescu, în grandoarea Catedralelor Catolice sau curțile acestora, transformate în adevărate săli de spectacol, care definesc timpul în cea mai frumoasă formă de expresie a emoției“, spun organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − thirteen =