Universitatea de Vest Timișoara susține orașul Oravița, în competiția pentru Capitala Tineretului din România 2024

universitatea timisoara

Sâmbătă, 17 septembrie 2022, va avea loc anunțarea câștigătorilor și decernarea premiilor în competiția organizată pentru desemnarea Capitalei Tineretului din România 2024, într-un eveniment ce urmează să aibă loc la Cluj, care va culmina prin Gala finală a competiției.

„Universitatea de Vest din Timișoara își asumă rolul în comunitate și societate și continuă să fie un actor principal în promovarea educației, științei, antreprenoriatului și culturii, punând accent pe dezvoltarea tinerelor valori.  În contextul ansamblului de proiecte destinate tinerilor și talentelor din noua generație, ne bucurăm să anunțăm că UVT a devenit unul dintre partenerii principali ai poveștii  „Oravița, Capitala Tineretului din România 2024”. Le dorim colegilor noștri și tinerei echipe din Oravița mult succes în acest proiect și sperăm ca acest parteneriat să marcheze rezultate de excepție“, au transmis reprezentanții UVT.

În această frumoasă cursă, Oravița a fost susținută și de Episcopia Caransebeșului, în perioada 27-31 august 2022, în oraș fiind organizate lucrările Taberei din Inima Familiei (TDIF), cel mai mare și important eveniment dedicat tinerilor ortodocși din Banatul de Munte. De asemenea, în tot ceea ce înseamnă povestea „Oravița – Capitala Tineretului din România 2024”, alături de tinerii din Oravița sunt și cei din cadrul Asociației ELIOR, GLT Arcus, Asociația Sfânta Ecaterina Oravița, Rotaract Reșița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × 1 =