USR Caraș-Severin își desemnează candidații pentru alegerile locale din vară

CONFERINTA JUDETEANA USR

Pentru așa ceva, se vor organiza alegeri la nivelul organizațiilor teritoriale, atât pentru candidații la funcția de primar, cât pentru cea de consilier local. Totodată, va continua procesul de extindere cu noi filiale locale și se va elabora strategia de campanie.

În prezent USR Caraș-Severin numără 16 filiale locale la Berzovia, Bolvașnița, Caransebeș, Constantin Daicoviciu, Coronini, Forotic, Herculane, Iablanița, Mehadia, Moldova Nouă, Oțelu Roșu, Pojejena, Reșița, Topleț, Vărădia, Vrani.

În cadrul Conferinței Județene a fost făcută o analiză a rezultatelor alegerilor prezidențiale la nivelul județului și a fost completat Biroului Județean cu Doina Vrăjitor și Luminița Dolângă. S-au ales comisiile de Arbitraj –  Carmen Albert, Ionuț Voinea și Darian Sabo și de Cenzori – Dorina Teodorescu și Nicoleta Preduș.

„Mergem în alegerile locale cu o echipă care se întărește în fiecare zi cu noi oameni dornici de implicare. În perioada următoare vom înființa noi filiale, prima dintre ele este la Ciclova Română. Sunt mândru de colegii mei, care cu o prezență de 100% în Conferința Județeană au confirmat încă o dată că «România a fost făcută din oameni care nu au stat deoparte»”, mărturisește Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin.

Obiectivul USR este ca, împreună cu  PLUS să înscrie liste de candidați în toate localitățile din județ.