Unii şoferi care au trecut prin Caraş-Severin au confundat şoseaua cu circuitele de viteză

radar 06931800

Timp de o săptămână, 1-7 aprilie, la nivel naţional s-a desfăşurat acţiunea TISPOL Speed pe timpul căreia s-a pus accent pe prevenirea şi combaterea regimului legal de viteză. În Caraş-Severin rutieriştii au controlat 1.793 de autovehicule, au aplicat 1.256 de  sancțiuni contravenționale pentru depășirea regimului legal de viteză și au reținut 76 de permise de conducere pentru depășirea regimului legal de viteză.

Conform datelor poliţiştilor pe DN 6 s-au înregistrat cele mai multe depăşiri de viteză, pe primul loc în topul vitezonamilor situându-se un tânăr de 26 de ani din Craiova care în zona localității Mehadia, pe un sector de drum cu viteza maximă legală de 100 de km/h, a fost surprins de radar cu viteza de 163 km/h.

Al doilea în „top“ este un tânăr de 21 de ani din Drobeta-Turnu Severin, care a depăşit viteya cu 92 km/h, fiind surprins de radar în apropiere de Bucoșnița. Top 3 este completat de un bărbat de 35 de ani, tot din Drobeta-Turnu Severin, care a fost surprins, tot pe DN 6, în zona localității Bucoșnița, cu viteza de 159 km/h, cu 89 de km/h mai mult decât viteza legală.

„Pe lângă aceștia se remarcă și un motociclist, de 27 de ani, din Timișoara, care a fost surprins pe raza municipiului Caransebeș cu viteza de 153 km/h, pe un drum pe care viteza limită legală este de 50 de km/h. Cei patru „piloți“ au devenit pietoni pentru o perioadă de 90 zile și au primit ocazia să contribuie financiar la bugetul de stat“, se arată în comunicatul emis de Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin. (Foto: romaniatv.net)