Un bărbat din Caransebeş a fost reţinut pentru suspiciunea de viol

viol

Ieri, 6 octombrie 2020, în jurul orei 16, se pare că un bărbat în vârstă de 36 de ani din Caransebeș ar fi pătruns cu forța în curtea sălașului unei femei de 64 de ani, situat în apropierea localității Buchin, deși aceasta i-ar fi cerut să plece. Bărbatul ar fi amenințat-o pe femeie cu un obiect tăietor-înțepător și ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale cu el, după care a părăsit locuința acesteia.

Polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au reușit să îl identifice pe bărbat, care a fost reținut azi-noapte pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului și urmează să fie cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

Bărbatul acuzat de cele două fapte va fi prezentat, în cursul zilei de astăzi, judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere legală, pe întreg parcursul procesului beneficiind însă de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție. (Foto: Digi24)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =