Un bărbat din Bocșa a fost reclamat de un reșițean că a urcat beat la volan

sofer beat alcool etilotest 1 2 e1693310799523

Ieri-dimineață, în jurul orei 9.50, un bărbat de 47 de ani, din Bocșa, a fost depistat de polițiștii de la Biroul Rutier Reșița, pe Strada Făgărașului din municipiu, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii fuseseră sesizați de către un cetățean despre faptul că autoturismul în cauză circula haotic pe DN 58, din direcția Soceni către Reșița. Bărbatul, după ce s-a stabilit că era sub influența alcoolului, a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, bărbatului fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

„Mulțumim cetățeanului care a luat atitudine și a reacționat prompt, sesizându-ne un posibil pericol în trafic. Parteneriatul solid dintre cetățeni și autoritățile statului stă la baza unei societăți civilizate, în cadrul căreia fiecare poate contribui la realizarea unuia dintre scopurile comune: acela de a responsabiliza comunitatea cu privire la respectarea legii, pentru că, respectând legile și reglementările statului, împreună putem construi o societate mai sigură”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × one =