Luni, locuitorii din Bocșa și Caransebeș nu vor avea apă la robinete

fără apă

În vederea eliminării unei avarii apărute pe Strada Republicii din Bocșa, se va sista furnizarea apei potabile în oraș, luni, 18 martie, între orele 9 și 15. Vor fi afectați toți consumatorii din orașul Bocșa! Lucrarea va fi executată de personalul societății Aquacaraș SA – Punctul de Lucru Bocșa.

De asemenea, în municipiul Caransebeș, la solicitarea SC ERBASU EDIL CONSTRUCT SA, în vederea cuplării rețelei existente în rețeaua nou-executată pe str. Luță Ioviță cu Aleea Rapsodiei, lucrătorii Aquacaraș sunt nevoiți să sisteze furnizarea apei potabile în aceeași zi, 18 martie, între orele 9 și 17. De această întrerupere vor fi afectați consumatorii de pe străzile Luță Ioviță, Aleea Rapsodiei, Aleea Sportivilor, George Enescu, Bradului și Plopului – parțial.

„Ne cerem scuze consumatorilor afectați, de această oprire pentru disconfortul creat. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Dacă situaţia persistă vă rugăm să contactațiDispeceratul Central al S.C. AQUACARAȘ S.A  la tel. 0255/215643 sau 0766341274 și Punctul de Lucru Caransebeș la tel. 0255/ 516321 sau 0722333735”, transmit reprezentanții Aquacaraș SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 19 =