Tragedie la Băile Herculane: Doi tineri și-au pierdut viața în urma unui accident rutier!

accident-rutier

Azi-noapte, în jurul orei 23,3, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe DN 67D, în Băile Herculane, s-a produs un accident rutier între două autovehicule, două persoane fiind încarcerate.

Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto în vârstă de 20 de ani și a pasagerului dreapta față din același autoturism, în vârstă de 16 ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz,  fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Polițiștii au stabilit că, în timp ce o tânără de 20 de ani, din Băile Herculane, conducea un autoturism pe DN 67D, din direcția Băile Herculane către DN 6, la km 107 + 750 m, într-o curbă ușoară la stânga, în condiții de carosabil umed, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pătrunzând pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani, din județul Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =