Tot mai mulţi şoferi din Caraş-Severin sunt prinşi la volan sub influenţa drogurilor

aparate drug test

În ultimele zile, mai mulţi şoferi au fost prinşi de poliţiştii cărăşeni ca fiind sub influenţa drogurilor.

Două dintre cazuri s-au înregistrat la Reşiţa, unde polițiștii de la Biroul Rutier Reșița au oprit pentru control, pe Calea Caransebeșului, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Reșița, care a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, iar pe Strada  Sportului, un tânăr din Ticvaniu Mare a ieşit pozitiv la amfetamină. De asemenea, poliţiştii din Moldova Nouă au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din localitate, care a ieşit pozitiv la THC.

De asemenea, polițiștii de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au depistat un alt conducător auto care conducea un autoturism pe strada Hațegului din oraș, aflându-se sub influența alcoolului, bărbatul de 55 de ani din comuna Zăvoi având 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Toate persoanele depistate la volan sub influența substanțelor psihoactive și a alcoolului au fost conduse la spital unde le-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − eighteen =