Tinerii liberali reşiţeni urcă sâmbătă în Poiana Golului pentru ecologizarea zonei

1 1

Organizația de Tineret a Partidului Național Liberal, filiala Reșița, se alătură campaniei de ecologizare a zonei verzi din Poiana Golului, inițiativă ce aparţine Clubului Lions Reşiţa Montană şi GAL Reşiţa.

În opinia tinerilor liberali: „Păstrarea curățeniei într-un oraș ține în mare măsură de locuitorii acestuia, de modul în care educația din familie și școală și-a pus amprenta asupra fiecăruia din noi. Sunt binecunoscute clasicele abordări prin care spațiul online este invadat de poze și comentarii ale unor persoane foarte «vigilente» care se rezumă la a crea discuții și a arunca vina în curtea oricui, fără a se alătura niciunui demers civic sau fără a avea o atitudine proactivă“.

Totodată, liberalii reşiţeni ai Organizaţiei de Tineret consideră că exemplul personal trebuie să fie principala armă cu care să combatem neglijența și lipsa de spirit civic a celor ce nu reușesc să își adune propriile mizerii.

„Vom fi prezenți sâmbătă, 24 august, începând cu ora 9, la baza scărilor care urcă în Poiana Golului, împreună cu toți cei care doresc să ni se alăture. Vom marca traseul cu panouri ce conțin îndemnuri și mesaje specifice“, se mai arată în comunicatul de presă al liberalilor.